Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Fierbem laptele împreuna cu pastaia de vanilie si cu un praf de scortisoara. Separat, pasam bine galbenusurile cu cele 3-4 linguri de zahar vanilat, adaugam amidonul si 2-3 linguri de lapte caldut, omogenizand compozitia. Amestecul astfel obtinut il adaugam in laptele fierbinte si lasam pe foc pentru 2-3 minute, amestecând continuu si avand grija sa nu se arda. Turnam apoi budinca in formele dorite si o lasam la rece, atat cat rezistam! Se serveste cu dulceata de afine, din plin!
Pofta buna!
1
Nu uitati sa scoateti pastaia de vanilie din lapte, inainte de a pune compozitia de galbenusuri!
2
Puteti incorpora in budinca 1-2 linguri de dulceata de afine.
3
Dulceata poate fi inlocuita cu orice altceva doriti (sos de ciocolata, alte dulceturi, topping-uri de fructe proaspete)
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult